المقادير:
١/٢ كيلو كنافة
١/٢ كوباية سمنة جنة
٢ ملعقة كبيرة سكر بودرة
قشطة فريش (حسب الحاجة)
شربات (حسب الحاجة)
فستق للوجه (للزينة)
'طريقة التحضير:
١- حطي الكنافة زي ما هي حطي عليها كمية كبيرة من سمنة جنة وسيبيها طويلة زي ما هي
٢- لفي الكنافة على الاقماع (الخاصة بالعجين) ودخليها الفرن على درجة حرارة ٢٠٠ مئوية لحد ما تحمر
٣- طلعي الكنافة من الأقماع وغمسيها فى الشربات البارد وهي سخنة وطلعيها بسرعة واحشيها بالقشطة الطازجة وزينيها بالفستق المجروش أو زي ما تحبي
٤- وقدميها بالهنا والشفا
تعليقات
إرسال تعليق