القائمة الرئيسية

الصفحات

اخر الاخبار[LastPost]





المقادير:


١/٢ كيلو كنافة
١/٢ كوباية سمنة جنة 
٢ ملعقة كبيرة سكر بودرة 
قشطة فريش (حسب الحاجة)
شربات (حسب الحاجة)
فستق للوجه (للزينة)


'طريقة التحضير:

١- حطي الكنافة زي ما هي حطي عليها كمية كبيرة من سمنة جنة وسيبيها طويلة زي ما هي

٢- لفي الكنافة على الاقماع (الخاصة بالعجين) ودخليها الفرن على درجة حرارة ٢٠٠ مئوية لحد ما تحمر
 
٣- طلعي الكنافة من الأقماع وغمسيها فى الشربات البارد وهي سخنة وطلعيها بسرعة واحشيها بالقشطة الطازجة وزينيها بالفستق المجروش أو زي ما تحبي 

٤- وقدميها بالهنا والشفا
هل اعجبك الموضوع :

تعليقات