القائمة الرئيسية

الصفحات

اخر الاخبار[LastPost]



مقادير:

معلقة زيت
نص كيلو بطاطس متقطع نصين
نص كيلو سجق
2 بصلة متقطعة شرايح
1 فلفل أخضر متقطع مكعبات
برطمان صلصة طماطم
1\4 كيلو جبنة رومي مبشورة



طريقة العمل: 

سخني زيت سلايت في طاسة كبيرة و شوحي البطاطس والسجق فيها لمدة 5 دقايق
حطي البصل والفلفل لمدة 5 دقايق كمان لحد ما السجق يحمر.

زودي الصلصة الحمرا وزودي شوية مية في برطمان الصلصة وبعديها زودي المية في الطاسة

غطي الطاسة وسيبها على النار لمدة خمس دقايق.

زودي الجبنة المبشورة على الوش وحطيها في الفرن لحد مالجبنة تسيح و تحمر.
هل اعجبك الموضوع :

تعليقات